Over KM

Kuise Meisjes is opgezet door Tineke Holwerda en Janneke van der Leer. Beide dames houden zowel binnen als buiten de serie van mode en accessoires. Samen delen zij ook een passie voor het maken van sieraden. Langzamerhand begint de hobby uit de hand te lopen. De dames verrassen elkaar steeds weer met nieuwe creaties en besluiten om samen onder de naam Kuise Meisjes unieke, handgemaakte sieraden te gaan maken.

Elk sieraad heeft haar eigen unieke ontwerp, gevoel en stijl en wordt voorzien van een handgeschreven boodschap. Ieder sieraad is de enige in haar soort en is dus echt uniek. Als je over straat loopt met een sieraad van KM weet je zeker dat jij de enige bent met dit sieraad. Dus stop met het dragen van oorbellen en kettingen die iedereen al heeft en kies voor iets wat niemand nog heeft. Dus kijk snel even bij de collectie of er een sieraad voor jou, of voor een vriendin, bij zit en word een van de ‘kuise’ meisjes!

Liefs, KM

De gedachte achter KM


KM wil met haar accessoires ervoor zorgen dat jij je stijlvol, sexy en stoer voelt. Accessoires maken een outfit compleet en met de accessoires van KM zorg je ervoor dat jou outfit altijd net even anders is. Je zal stralen, lachen en plezier maken op ieder feestje waar je naartoe gaat.

Je maakt je eigen stijl compleet met de unieke sieraden van KM, want ook jij bent uniek en dat mag iedereen best weten.

Liefs, KM